Tekniken utvecklas ständigt och nya tekniska innovationer förändrar våra liv. Apple förändrade våra liv när den första modellen av iPhone släpptes. Denna utveckling fortsätter och 2019 ser ut att bjuda på många nya spännande teknikprylar. Storföretagen Apple och Google har lanserat och avslöjat många nya intressanta teknikprylar under 2019. I denna artikel kommer vi skriva om några av dem.

Apple har under 2019 lanserat många spännande produkter. Till det tillhör deras nya MacBook Air som är en instegsmodell i MacBook-familjen. Dessutom har Apple lanserat en ny iPod touch och en ny version av sina AirPods. Men deras krona på verket är MacBook Pro 2019. När det gäller Google har de istället presenterat den nya spännande spelkonsolen Google Stadia.

Google Stadia

Google Stadia är en av Googles hetaste produkter och spås förändra spelbranschen för alltid. Stadia är en spelkonsol som erbjuder cloud gaming vilket gör att den skiljer sig från de traditionella konsolerna som exempelvis Xbox eller Playstation. Skillnaden är att spelinnehållet streamas till spelaren istället för att spelinnehållet skapas lokalt som exempelvis med en traditionell spelkonsol eller dator. Detta är givetvis mycket spännande.

Fördelen för spelaren är att denne inte behöver processorkraft på plats utan bara ett bra nätverk. Det innebär att fler spelare i framtiden kommer att kunna spela krävande spel. Dessutom har det redan offentliggjorts att många nya speltitlar kommer att kunna spelas på Stadia som exempelvis Cyberpunk 2077. Stadia planeras släppas i november och kommer vara en av dem hetaste produkterna 2019.

MacBook Pro 2019

MacBook Pro 2019 är den nyaste versionen av Apples MacBook Pro. Denna modell är den mest kraftfulla i MacBook-familjen. Beroende på plånbok så går det att välja mellan en Retina-skärm på 13 eller 15 tum. Dessutom kommer datorn med en SSD på upp till 4 TB och en 8-kärnig Intel processor om värstingsmodellen väljs. Den nya maskinen kommer med imponerande prestanda.

Med ett nytt tangentbord med ny förbättrad teknologi så är datorn mer användarvänlig än någonsin. Dessutom har den en Touch Bar som är mycket användbar för att exempelvis justera vissa inställningar. Med allt detta är MacBook Pro 2019 en av de mest intressanta bärbara datorerna 2019. Därmed är den också en av de teknikprylar som du måste ha 2019.