När det är dags att köpa in nödvändiga produkter till din personal är det viktigt att du tänker på vad som kan behövas. Det allra bästa sättet är att köpa in profilprodukter. På det här sättet kan du marknadsföra din utrustning men också se till att den inte säljs vidare.

Klicka dig vidare här för att hitta inspiration. Idag blir det allt vanligare att handla bärbara batterier till personalen för att undvika att telefonen laddar ur. Den senaste tekniken tillåter att du nu kan ha ett batteri i fickan.

Många användningsområden

Först och främst brukar power banks användas för att ladda urladdade telefoner. Men det finns fler användningsområden än så. När du jobbar med exempelvis fotografi eller liknande kan det vara ödesdigra konsekvenser om din kamera laddar ur. Det är här portabla batterier kommer in i bilden.

Trådlösa

Innovationen kring batterier och hur du laddar dina tekniska prylar har kommit långt. Idag finns det en teknik som kallas QI-teknik. Den här tekniken tillåter telefoner och andra produkter såsom hörlurar och smarta klockor att laddas helt trådlöst. Det enda du behöver göra är att lägga din telefon på ett QI-batteri för att telefonen ska laddas. Du kan mer eller mindre ladda din telefon direkt i fickan.